Six appeal anspelar på den dragkraft nya Samsung Galaxy S6 kommer att ha

Six appeal anspelar på den dragkraft nya Samsung Galaxy S6 kommer att ha

Nya Samsung Galaxy S6 visas 1:a mars – Ny design bekräftad!

2015-02-26

Den nya Samsung Galaxy S6 har fått en helt ny design. Nya bilder visar en telefon med en skärm som är elegant kurvad runt kanterna på höljet. Nu på söndag väntas fler detaljer om nya Samsung på mobiltillverkarens stora pressevent.

Tidigt i början av februari skickade Samsung ut inbjudningar till ett pressevent under namnet Galaxy Unpacked, som hålls den 1:a mars. Detta är dessutom dagen innan Mobile World Congress drar igång i Barcelona. Inbjudan kom tillsammans med en kryptisk bild, som såg ut att föreställa siluetten av en gaffel tillsammans med texten "WHAT'S NEXT". Sedan dess har många spekulerat i vad som ska presenteras på eventet och exakt vad bilden kan betyda. Den mest populära teorin blev snabbt att de kommer visa upp Samsung Galaxy 6, och att bilden tyder på att telefonen fått en ny design med böjd skärm.

Nu har det visat sig att den teorin stämmer!Nya läckta bilder visar upp den efterlängtade telefonen i rosaskimrande ljus, tillsammans med orden "SIX APPEAL".

Här kan vi tydligt se att skärmen sträcker sig runt kanten, på ett sätt som påminner om den böjda skärmen på Galaxy Note Edge. Den franska bloggen Nowhereelse.fr har också läckt bilder på vad som påstås vara höljet på telefonen. Bilderna visar ett hölje i metall, med mjuka rundade kanter.

Formen för tankarna till designen på iPhone 6. Men den här gången får vi hoppas att den böjda skärmen är avsiktlig, och inte ett resultat av att den är byggd av tunt och ostabilt material som böjer sig mot benet.

Enligt ett rykte från Ddaily, en sydkoreansk tidning, ska telefonen också vara utrustad med glas både på fram och baksidan av telefonen. Detta sägs också innebära att telefonen kommer med batteri som inte går att byta ut på egen hand.

Utvalda partners har redan sett nya Samsung Galaxy S6

Tidigare i år rapporterade mobil.se om rykten att Samsung redan har visat Samsung Galaxy S6 för utvalda partners.

Telefonen kommer garanterat att finnas tillgänglig hos de största återförsäljarna i landet. Men den nya designen kommer så klart behöva nya unikt utformade mobilskal, som både klarar av att ge telefonen extra stabilitet och skydd men också lämnar utrymme för det extra skärmutrymmet. Och högre prestanda ger också möjligheten för nya funktioner, som även banar vägen för nya mobiltillbehör. Det ryktas att The Mobile Store, den svenska leverantör som avslöjade skalen till iPhone 6 innan telefonen kom till marknaden, är en av dessa partners, och att de snart kommer börja sälja både mobiltillbehör och mobilskal för Samsung Galaxy S6. På deras webbplats finns redan en kategori där de annonserar för produkter till nya Samsung, där man kanske kan få en aning om vad som kommer erbjudas.