Så kryssar du i vinter

Så kryssar du i vinter

De absolut bästa kryssningarna i vinter

2016-11-10

Nu när vinterdepressionen knackar på dörren kan det vara skönt att besöka kontinenter med högre siffror i Celsiusskalan. Därför har vi sammanställt en lista med de bästa resmålen under vintertiden. Av med mössan, på med solbrillorna och häng med! 

Karibien

Föredrar du vita ständer över vit snö? Då är Karibien det självklara valet i vinter. Med klarblått vatten och många vackra öar är platsen inget mindre än ett paradis. Det är också allmänt känt att Karibien är ett av de mest populära resmålen för européer när det kommer till kryssningar. Från december månad till slutet av maj kan du räkna med behagligt varma dagar och kvällar med bad, shopping och äventyr. Oavsett om du ska resa med familjen eller kompisarna finns det en kryssning för dig! Resor till Karibien kan man hitta på WonderCruises hemsida.

Dubai

Är du ute efter lyx så har du hittat rätt! Vackrare arkitektur och sevärdheter får man leta efter. Med världens största köpcenter är Dubai ett mycket attraktivt resmål. För familjeresan skapar Disney Cruises den perfekta sagostämningen, och för partyprissen finns en drös olika alternativ för fest, både på land och hav. Blir du mot förmodan sugen på att åka skidor, så finns möjligheten på den konstgjorda skidbacken. Kombinera med att se de magiska fyrverkerierna på nyår – kan det bli bättre än så?

Här kan du lära dig mer om vad man kan göra i Dubai.

Asien

Att det finns många spännande resmål i Asien är det inget tvivel om. Varför inte besöka många av dessa guldkorn på samma resa? Thailand, Hongkong och Vietnam är bara några få av de platser som man kan ta dig till med fartygen. Upplev en helt annan kultur med god mat och häftiga sevärdheter. Färdas behagligt mellan platserna med Celebrity Cruises tvåveckors kryssning, eller lyxa till med Royal Caribbeans 311m långa kryssningsfartyg Mariner of the Seas.